Glazen huis pakket

Beleef een 5-daags avontuur in de bossen van Midden-Zweden!

In de wildernis van de provincie Östergötland bevindt zich een fantastisch hotel. Tussen meren, weilanden en bossen en in het midden op de route van Göteborg naar Stockholm, werd een oude pastorie liefdevol gerestaureerd. Weg van stress en verantwoordelijkheden in het dagelijks leven, kan je hier ontspannen en genieten van de natuur. Dit pakket op basis van volpension laat je tevens genieten van overheerlijke maaltijden. Je verblijft drie nachten in het hotel en één nacht in een glazen huis onder de sterrenhemel.

Dit ga je doen!

  • Ontdek de ongerepte bossen en talrijke meren in de buurt van het hotel
  • Geniet van lekkere maaltijden bereidt met lokale ingrediënten
  • Verblijf 1 nacht in een uniek glazen huis aan een adembenemend meer
  • Ga fietsen, wandelen en kanoën in de wildernis

Praktische informatie

Periode: Vanaf begin mei tot eind september, op basis van beschikbaarheid.

Ontmoetingspunt: Boxholm in de provincie Östergötland.

Logies: Je verblijft 3 nachten in een superior kamer en 1 nacht in een uniek glazen huis gelegen aan een meer in het bos.

Eten & drinken: De meeste maaltijden in het hotel worden bereid met lokale ingrediënten. De natuur rondom het hotel heeft afhankelijk van het seizoen veel te bieden. Geniet van je maaltijd in de huiselijk ingerichte eetkamer met open haard, in de veranda of aan het meer. De koffie en thee die geserveerd wordt is fairtrade en biologisch, de koffie is zelfs 100% klimaat gecompenseerd! Er is een brede selectie aan wijnen en andere (alcoholische) dranken die bij je maaltijd kunnen worden geserveerd of terwijl je ontspant in de lounge.

Toegankelijkheid: Dit meerdaagse arrangement is niet geschikt voor gasten met beperkte mobiliteit. Voor reizigers met beperkte mobiliteit is een aanpassing in het programma mogelijk. Neem voor informatie over toegankelijkheid en assistentie contact met me op.

Prijs: De prijs bedraagt 9.354 SEK per persoon bij boeking voor 2 personen. Het is mogelijk je verblijf in dit hotel te verlengen tegen een meerprijs.

Wat is inbegrepen?

  • Hoogwaardige accommodatie, 3 nachten in een superior kamer en 1 nacht in een glazen huis
  • Uiterst smaakvolle maaltijden op basis van volpension (drank is niet inbegrepen) vanaf aankomst op dag 1 t.e.m. het ontbijt op dag 5
  • Kaart en routebeschrijving voor de fietstocht alsook de wandeling naar en van het glazen huis
  • Gebruik van een kano inclusief reddingsvest en peddels aan het glazen huis

REISPROGRAMMA:

DAG 1
Aankomst en check-in in het hotel tijdens de late namiddag. ‘s Avonds kan je genieten van een heerlijk 2-gangen diner dat geserveerd wordt in de zomerveranda. Hierna kan je gaan ronddwalen in de grote tuin die het hotel omringt alvorens naar bed te gaan.

DAG 2
Na het ontbijt ga je de prachtige omgeving ontdekken per fiets. Samen met de gastvrouw bepaal je welke route je gaat volgen, afhankelijk van je ervaring en voorkeuren. Er bevinden zich voor 350 km gemarkeerde paden rond het hotel. Je krijgt een lunchpakket mee voor onderweg en de gastvrouw geeft je ook tips over de beste locaties om je lunch te verorberen. Bij terugkomst wordt er een smaakvol 2-ganger diner geserveerd. Na het diner vertelt de gastvrouw je meer over het avontuur van de volgende dag.

Indien je liever wandelt dan fietst, geen enkel probleem. Talrijke wandelpaden voor een totaal van 250 km zijn gemarkeerd vanaf het hotel.

DAG 3
Na het ontbijt start je de wandeling van 6 km naar het glazen huis, waar je ook de nacht zult doorbrengen. Jouw hotelkamer blijft behouden, dus het is niet nodig om al je bagage mee te nemen tijdens deze wandeling. De voor jou voorziene lunch kan je onderweg naar het glazen huis opeten. Bij aankomst is het tijd voor een fika (Zweedse koffiepauze).

Nadat je je hebt geïnstalleerd, is er tijd om te ontspannen, te kanoën of een duik te nemen in het afgelegen meer in de nabijheid van het glazen huis. Alle ingrediënten voor een barbecuediner worden voorzien, maar het diner moet je zelf bereiden over open vuur. Na de avondmaaltijd en zonsondergang kan je vanuit je bed naar de heldere sterrenhemel kijken.

DAG 4
Gedurende de ganse ochtend kan je genieten van de omgeving van dit glazen huis in het midden van het bos aan een afgelegen meer. Wanneer je klaar bent om deze geweldige plek te verlaten, wandel je terug naar het hotel. Bij terugkomst en nadat je je hebt opgefrist, kan je voor het laatst genieten van een overheerlijk diner.

DAG 5
Je meerdaagse verblijf in dit fantastische hotel zit er op. Na het ontbijt is het tijd om uit te checken en je reis verder te zetten. We hopen dat je genoten hebt en zien je hier graag terug.

Tegen een meerprijs kan je op de laatste avond van dit meerdaagse arrangement genieten van een heerlijke outdoor hottub.

Boeking of bijkomende vragen: Neem contact op via e-mail: sylvia@amazingscandinavia.com of per telefoon +46 (0)70 230 68 70