Workshop landschapsfotografie – meren

In Europa’s dichtste wildernis kun je honderden meren terugvinden. Ik neem je mee op een rondrit in een ecopark waar we enkele prachtige meren in beeld gaan brengen. We starten bij het eerste meer met een fika en genieten bij de laatste halte van een picknick bij zonsondergang.

Periode: Verschillende workshops per week tussen 1 mei en 30 september. Exacte data worden bekend gemaakt bij boeking.

Tijd: De begin- en eindtijd van deze workshop is afhankelijk van het seizoen. De 5-uur durende workshop begint in de namiddag en duurt tot ongeveer 1 uur na zonsondergang.

Ontmoetingspunt: Skinnskatteberg (Västmanland): exacte locatie wordt bij boeking bekend gemaakt.

Toegankelijkheid: Deze workshop is geschikt voor iedereen die probleemloos op oneffen terrein kan wandelen. De te wandelen afstand is echter zeer beperkt.

Prijs: 1500 SEK / persoon: de prijs is inclusief transport, warme en koude dranken, snacks, een picknick en persoonlijke begeleiding in het Nederlands. Na de workshop kun je me 3 foto’s doormailen waarop ik je wat feedback zal geven. Je ontvangt dan ook een kleine cursus over landschapsfotografie. Max. 3 deelnemers.

Informatie: Wat breng je mee? Warme kledij, geschikte schoenen (bij voorkeur waterdichte laarzen), camera (met opgeladen batterij en lege geheugenkaart), de handleiding van je camera en een fles water. Als je een groothoeklens en statief hebt mag je deze ook meebrengen.

Boeking: Neem contact op via e-mail sylvia@amazingscandinavia.com of per telefoon +46 (0)70 230 68 70

Foto’s gemaakt door deelnemers: