Over mij en persartikels

Over mij

Ik groeide op in West-Vlaanderen, België en had een carrière als boekhouder in verschillende ondernemingen. Sinds 2013 begon een sterke passie voor natuurfotografie, deels om te ontsnappen aan de vier muren van mijn kantoor en tijd in de natuur door te brengen, deels voor de kans om interessante workshops te volgen met fijne mensen.

Mijn man en ik delen een liefde voor de natuur en reizen en trokken meerdere keren de wereld rond met de rugzak. De indrukwekkende Scandinavische natuur en onmetelijke ervaring die we opdeden tijdens onze reizen brachten ons na heel wat omzwervingen naar Midden-Zweden waar we sindsdien onze thuisbasis hebben.

Voor een natuurliefhebber is er geen betere plaats op deze planeet!

Amazing Nature Scandinavia werd opgericht op 1 augustus 2017 in de provincie Västmanland, waar Europa’s dichtste wildernis te vinden is, met als doel deze passie voor reizen en natuur met jullie te delen.

De overweldigende natuur in onze buurt deel ik graag met gezinnen en andere natuurliefhebbers door op maat gemaakte duurzame reisprogramma’s met aandacht voor actieve natuurbeleving. De combinatie van logies en activiteiten op basis van jouw keuze, van een compleet programma tot programma’s met ruimte voor veel eigen invulling.

Sylvia Adams

Persartikels/blogs

Wideoyster – persartikels:

Wideoyster – video’s (in het Engels):

Antoine Dirks – blog:

Natuurfotografiemagazine – persartikels:

ATTA – video’s (in het Engels):