4-daagse natuurbeleving

Geniet gedurende 4 dagen van de indrukwekkende natuur in Midden-Zweden!

Tussen meren, weilanden en bossen, werd een oude pastorie liefdevol omgetoverd tot een charmant hotel. Dit hotel, halverwege tussen Göteborg en Stockholm gelegen, bevindt zich in de wildernis van de provincie Östergötland. Er is geen betere plek om op een comfortabele manier te ontspannen in een natuurrijke omgeving. Tevens worden hier overheerlijke maaltijden geserveerd. Je verblijft 3 nachten op basis van volpension in een superior kamer in dit historisch pand.

Dit ga je doen!

  • Verblijf 3 nachten in een mooi ingerichte superior kamer
  • Ontdek de ongerepte bossen en talrijke meren in de buurt van het hotel
  • Geniet van heerlijke maaltijden geproduceerd met lokale ingrediënten
  • Ga fietsen, wandelen en kanoën in de wildernis
  • Relax in de outdoor hottub de avond voor vertrek

Praktische informatie

Periode: Jaarrond, op basis van beschikbaarheid.

Ontmoetingspunt: Boxholm in de provincie Östergötland.

Logies: Je verblijft 3 nachten in een superior kamer.

Eten & drinken: De meeste maaltijden in het hotel worden bereid met lokale ingrediënten. De natuur rondom het hotel heeft afhankelijk van het seizoen veel te bieden. Geniet van je maaltijd in de huiselijk ingerichte eetkamer met open haard, in de veranda of aan het meer. De koffie en thee die geserveerd wordt is fairtrade en biologisch, de koffie is zelfs 100% klimaat gecompenseerd! Er is een brede selectie aan wijnen en andere alcoholische dranken die bij je maaltijd kunnen worden geserveerd of terwijl je ontspant in de lounge.

Toegankelijkheid: Deze vierdaagse natuurbeleving is niet geschikt voor gasten met beperkte mobiliteit. Voor reizigers met beperkte mobiliteit is een aanpassing in het programma mogelijk. Neem voor informatie over toegankelijkheid en assistentie contact met me op.

Prijs: De prijs bedraagt 5.154 SEK per persoon bij boeking voor 2 personen. Het is mogelijk je verblijf in dit hotel te verlengen tegen een meerprijs.

Wat is inbegrepen?

  • Hoogwaardige accommodatie, 3 nachten in een superior kamer
  • Uiterst smaakvolle maaltijden op basis van volpension (drank is niet inbegrepen) vanaf diner op dag 1 t.e.m. ontbijt op dag 4
  • Kaart en routebeschrijving voor de fiets- en wandeltocht
  • Huur van een kano inclusief reddingsvest en peddels
  • Gebruik van de outdoor hottub op dag 3, de avond voor vertrek

PROGRAMMA:

DAG 1:
Aankomst in het hotel tijdens de late namiddag. Check-in op je superior kamer. ‘s Avonds kun je genieten van een heerlijk 2-gangen diner dat geserveerd wordt in de zomerveranda. Hierna kun je gaan ronddwalen in de grote tuin die het hotel omringt alvorens naar bed te gaan.

DAG 2:
Na het ontbijt ga je de prachtige omgeving van het hotel ontdekken per fiets. Samen met de gastvrouw bepaal je welke route je gaat volgen, afhankelijk van je ervaring en voorkeuren. Er bevinden zich voor 350 km gemarkeerde fietspaden rond het hotel. Je krijgt een lunchpakket mee voor onderweg en de gastvrouw geeft je ook tips over de beste locaties om je lunch te verorberen. Misschien wil je liever gaan kanoën op een meer gelegen in de wildernis? Bij terugkomst in het hotel, wordt ‘s avonds een smaakvol 2-ganger diner opgediend.

DAG 3:
Vandaag ga je na het ontbijt gaan wandelen, door het bos en langs verschillende meren. Je kunt opnieuw kiezen uit diverse routes. Er zijn voor maar liefst 250 km gemarkeerde wandelpaden. Je krijgt een lunchpakket mee. Misschien wil je je wel onderdompelen in 1 van de talrijke meren, er is niets zo verfrissend als zwemmen in een Zweeds wildernismeer. Bij terugkomst en nadat je je hebt opgefrist, kun je voor het laatst, op deze plek, genieten van een overheerlijk 2-gangen diner. Na dit diner kun je relaxen in de hottub terwijl de zon ondergaat achter de bomen op de weide.

DAG 4:
Je meerdaagse verblijf in dit fantastische hotel zit erop. Na het ontbijt is het tijd om uit te checken en je reis verder te zetten. We hopen dat je genoten hebt en zien je hier graag terug.

Boeking of bijkomende vragen: Neem contact op via e-mail: sylvia@amazingscandinavia.com of per telefoon +46 (0)70 230 68 70